Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
Greitas ir patogus pristatymas visoje Lietuvoje!

Vamzdinis STAČIASIENIS šiltnamis NOVA; ARKOS KAS 67 cm [3 M pločio]

Vamzdinis STAČIASIENIS šiltnamis NOVA; ARKOS KAS 67 cm [3 M pločio]

 IŠ CINKUOTO VAMZDŽIO PAGAMINTAS IR LENGVAI BEI GREITAI SURENKAMAS STAČIASIENIS  ŠILTNAMIS.

TAI  NEĮPRASTOS FORMOS ŠILTNAMIS, KURIO SIENELĖS AUKŠTIS NET 1,60 M.  AUKŠTŲ SIENINIŲ SIENELIŲ DĖKA, GALĖSITE PRIE PAT SIENELIŲ SODINTI AUGALUS IR TOKIU BŪDU PILNAI IŠNAUDOSITE SAVO ŠILTNAMIO PLOTĄ.

ŠILTNAMIO PRIEKINĖ IR GALINĖ DALYS JAU SURINKTOS  - JOKIŲ DURŲ, ORLAIDŽIŲ AR VYRIŲ RINKIMO IR MONTAVIMO. VISKAS PARUOŠTA JŪSŲ PATOGOMUI IR GREITAM ŠILTNAMIO SURINKIMUI.

* Plotis 3.00 m x aukštis 2,10 m x ilgis 4 m, 6 m, 8 m, 10 m, 12 m - ŠONINĖS SIENOS AUKŠTIS - 1,6 m

* Vientisi  šiltnamio lankai kas  67 cm

* Karkasas pagamintas iš  25 mm x 25 mm  diametro  cinkuoto vamzdinio profilio.

* KOMPLEKTE ALIUMINĖ DIFUZINĖ KVĖPUOJANTI JUOSTELĖ POLIKARBONATO LAKŠTŲ GALŲ UŽSANDARINIMUI.

* Durelėse, abiejose šiltnamio galuose,  į kurias yra įmontuotos orlaidės.

* Šiltnamis dengiamas europos gamintojų 4 mm arba 6 mm storio kanalinio polikarbonato danga, kuri sertifikuota EU sąjungoje.

* Danga prie karkaso tvirtinama sąvigręžiais varžtais ir PAPILDOMOMIS PLIENINĖMIS JUOSTOMIS.

Šis šiltnamis neturi tvirtinimo kojų kasamų į žemę. Jeigu neturite savo pamato ir neplanuojate jo darytis, siūlytume  įsigyti šį šiltnamį kartu su  kokybišku cinkuotu  pamatu, kuris turi masyvias kojas tvirtinimui į žemę. Pamatas Jūsų šiltnamį paaukštins dar 10-čia centimetrų.

* Rekomenduojame kartu įsigyti ir polikarbonatinius profilius šiltnamio dangos sandarinimui.  Jie padės Jūsų šiltnamį ilgiau išlaikyti švarų ir nepridulkėjusį.

 

PERKANT ŠILTNAMĮ  - AUGALŲ PARIŠIMO KOMPLEKTAS DOVANŲ !!

Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d

 

 

 

 

559.00

Į krepšelį

 Konstrukcija

NOVA šiltnamio rėmas gaminamas iš cinkuoto 25×25 mm kvadratinio vamzdžio. Šiltnamis NOVA turi duris abiejuose šiltnamio galuose, durys yra su orlaidėm vėdinimui. Danga tvirtinama plieninių juostų pagalba, todėl laikosi daug tvirčiau, nei tvirtinama varžtais. Šiltnamio arkos išdėstytos 0,67 m atstumu. Tvirtinimo į žemę šis šiltnamis neturi. Jeigu neturite savo pamato ir neplanuojate jo darytis, mūsų siūlymas būtų įsigyti šį šiltnamį kartu su cinkuoto profilio, 10 cm aukščio, pamatu, kuris turi masyvias kojas tvirtinimui į žemę.

Montavimas

Šiltnamis NOVA surenkamas paprastai, kadangi šiltanamio priekis ir galas yra pilnai surinkti. Stogo danga tvirtinama plieninėmis juostomis, prie sienų prisukama savisriegiais. Surinkimas nėra sudėtingas, šiltnamis gali būti pastatytas per pusdienį. Pridedama išsami surinkimo instrukcija. Galima įsigyti ir statyti ant 90mm aukščio cinkuoto plieno pamato.

Specifikacijos

Dydis Plotis – 3 m, aukštis – 2,1 m, sienos aukštis 1,6 m, ilgis – 4, 6, 8, … m
Konstrukcija 25×25 mm cikuotas vamzdis
Danga 4 arba 6 mm
Dangos tvirtinimas Plieninėmis juostomis stogas ir savisriegiais varžtais sienos.
Dangos pjaustymas Danga pristatoma lapais 2,1x6m juos reikia susipjaustyti
Skylutės varžtams Visos skylės yra paruoštos, gręžti nereikia, dangos tvirtinimui yra įmuštos skylutės.
Tvirtinimas į žemę galima tvirtinti prie jūsų paruošto pamato arba įsigyti su mūsų  cinkuoto plieno pamatu. YRA GALIMYBĖ ĮSIGYTI KALAMAS Į ŽEMĘ KOJAS KARKASO TVIRTINIMUI.
Rankenėlės ir užraktai Metalinės rankenėlės ir metaliniai skląsčiai
Kraigas Yra, cinkuotas.
Polikarbonato jungimas Jungiama užleidžiant lapus vieną ant kito
Durys ir orlaidės Bazinėje komplektacijoje durys priekyje ir gale, durų viršuje orlaidės. Papildomai galima įsigyti orlaides kurios montuojamos į sieną.
Difuzinė juosta polikarbonato sandarinimui YRA KOMPLEKTE
Metalas 0,8 mm, cinkuotas iš abiejų pusių
Varžtai Cinkuoti savisriegiai
Kabliukai Yra
Įpakavimas Konstrukcijos priekis-galas surinkti ir surišti tarpusavyje (ilgis 3 m, aukštis 2,1 m, plotis 0,1 m), Dėžė/dėžės su likusia konstruckjja ir tvirtinimo elementais atskirose pakuotėse, polikarbonatas susuktas į ruloną (ilgis 2,1 m, skersmuo ~0,8 m)
Instrukcija Yra
Pagaminimo šalis Baltarusija

 

Garantija

Šiltnamiams suteikiama garantija: dangai 10 metų, nuo skilinėjimo, aižėjimo, geltonavimo, kitų padarinių dėl kurių paaiškėja, kad danga neatitinka savo ilgaamžiškumo savybių. Konstrukcijai 3 metai, gamybiniam brokui atpažinti, t.y. gamybos metu padaryti defektai, nekokybiško suvirinimo įtrūkimams, neįprastai greitam konstrukcijos rūdijimui, kai tai aiškiai silpnina šiltnamio konstrukciją.

Garantija neapsaugo nuo meteorologinių ar stichinių reiškinių (vėjas, kruša, sniegas, potvyniai, nuošliaužos, žaibas ir t.t.) sukeltų padarinių. Polikarbonatinės dangos samanojimas/žaliavimas ir vandens kondensacija ant polikarbonatinės dangos nėra laikoma defektu. Nedidelės, paviršinės rūdys suvirinimo vietose nėra laikomos defektu jeigu, tai nedaro įtakos šiltnamio konstrukcijos stiprumui ir vientisumui.

Prekių pristatymo metu pastebėjus transportavimo pažeidimus privalu iš karto pranešti vairuotojui/kurjeriui, kuris užfiksuoja pažeidimą ir artimiausiu suplanuotu reisu pakeičia netinkamą prekę ar jos dalis tinkamomis. Kai šiltnamis ir kitos prekės perduodamos pirkėjui  laikoma, kad prekės buvo pristatytos tinkamos būklės.

Pastebėjus prekės broką, kreipkitės žemiau nurodytu el. paštu, pateikdami nuotraukas, bei sąskaitą faktūrą ir mes su jumis susisieksime.

Kilus klausimams dėl šiltnamio garantijos ar atsitikus nelaimei, kai šiltnamis ar dalis jo sugadinama galite kreiptis į info@soduidarzui.lt ir mes pasistengsime padėti su reikiamomis dalimis arba pateiksime jums tinkamą pasiūlymą.

 

PERKANTIEMS  ŠILTNAMĮ  - AUGALŲ PARIŠIMO KOMPLEKTAS DOVANŲ !!

Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d