Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
Greitas ir patogus pristatymas visoje Lietuvoje!

Vamzdinis stačiasienis šiltnamis FERMER [4 M pločio]

Vamzdinis stačiasienis šiltnamis FERMER [4 M pločio]

 IŠ KVADRATINIO CINKUOTO VAMZDŽIO PAGAMINTAS, AUKŠTAŪGIAMS AUGALAMS AUGINTI PRITAIKYTAS ŠILTNAMIS. PUIKUS KAINOS IR KOKYBĖS SANTYKIS.

PUIKUS ŠILTNAMIS TIEMS, KURIE NORI IŠNAUDOTI VISĄ ŠILTNAMIO PLOTĄ AUGALŲ AUGINIMUI.  SIENELĖS AUKŠTIS NET  1,65 M !!

 

* Plotis 4 m x aukštis 2,20 m x ilgis 4,02 m, 6,02 m, 8,02 m arba pasirinktinai (šiltnamis ilginasi kas 2 metrus)

* Lankai ir rėmas sujungti KRAB sujungimo sistema - jos dėka didėja karkaso atsparumas vėjui, sniego apkrovai ir suteikiamas didesnis atramos plotas   polikarbonatinei dangai.

* Karkasas rėmas  pagamintas iš 20 mm x 20 mm   ir 20 mm x 40 mm diametro  vamzdžio.

* Karkaso lankai  DVIGUBI,  atstumas tarp lankų -  1 m.

* Lankai sujungiami iš trijų dalių.

* KOMPLEKTE ALIUMINĖ DIFUZINĖ JUOSTELĖ DANGOS KANALŲ SANDARINIMUI.

* Durelėse, abiejose šiltnamio galuose, yra įmontuotos orlaidės.

* Šiltnamis dengiamas europos gamintojų 4 mm arba 6 mm storio kanalinio polikarbonato danga , kuri prie karkaso tvirtinama sąvigręžiais varžtais.

* Šiltnamį galima montuoti be pamato, arba, kartu įsigyti stiprų plieninį cinkuotą pamatą, kuris suteiks šiltnamiui dar daugiau stabilumo.

PAPILDOMAI REKOMENDUOJAME ĮSIGYTI  PROFILIUS, SKIRTUS POLIKARBONATO DANGOS GALŲ UŽBAIGIMUI.

 

PERKANTIEMS ŠILTNAMĮ - ĮTEMPEMŲ AUGALŲ PARIŠIMO TROSŲ KOMPLEKTAS !

 

Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d

 

 

 

 

 

 

1075.00

Į krepšelį

      Šiltnamis Fermer – šiuolaikiškas, patikimas ir patogus. Jo pagrindinis bruožas – ideali forma. Skirtingai nuo arkinių šiltnamių, jis turi aukštas vertikalias sienas. Tai leidžia visus aukštus augalus tolygiai pasodinti visame šiltnamyje.  Augalai tokiame šiltnamyje turės daugiau erdvės, todėl galite tikėtis ir gausesnio derliaus ! Šiltnamio konstrukcija labai tvirta, stogo arkos gaminamos dvigubos iš cinkuoto vamzdžio 20×40 mm., tarpusavyje jungiamos kvadratiniais vamzdžiais 20×20 ir  20×40 mm. su KRAB elementais kurių dėka didėja atramos plotas polikarbonatui. Konstrukcija iš dvigubų arkų atlaiko didelę apkrovą ( 220 kg/m2 ) tai reiškia, kad šiltnamis jums tarnaus ilgą laiką. Komplekte bus surinkimo instrukcija, visi reikalingi varžtai, savisriegiai, rankenėlės ir KRAB elementai. Šiam šiltnamiui reikalingas pamatas.

 

Konstrukcija

Fermer šiltnamio rėmas gaminamas iš cinkuoto 20×40 ir 20×20 mm kvadratinio vamzdžio. Šiltnamis turi duris abiejuose šiltnamio galuose. Durys yra su orlaidėm vėdinimui. Danga tvirtinama savisriegiais varžtais ir EPDM poveržlėmis su guma. Šiltnamio lankai susideda iš tirjų dalių.

Tvirtinimui į žemę šis šiltnamis turi T formos kojeles, tačiau jos nedidelės, todėl rekomenduojame šį šiltnamį  komplektuoti kartu su cinkuoto profilio, 10 cm aukščio, pamatu, kuris turi masyvias kojas tvirtinimui į žemę.

Danga

Šiltnamis komplektuojamas su 4 mm arba 6 mm kanaline polikarbonatine danga. Danga gaminama naudojant SABIC (Saudo Arabija) ir COVESTRO (Vokietija) žaliavas. Gamybai naudojama italų kompanijos „OMIPA spa“ įranga. Visas mūsų parduodamas polikarbonatas turi UV apsaugą. Dangai suteikiama 10 m gamintojo garantija.

Daugiau informacijos rasite skiltyje – Polikarbonatas

Neapsigaukite, dažnu atvėju, labai žemas kainas siūlantys pardavėjai, nutyli apie komplektuojamą dangą ir parduoda šiltnamius su nekokybiška danga, kurią 1-2 m bėgyje reikia keisti. Norint pakeisti į kokybišką dangą gali tekti sumokėti ir iki 50% šiltnamio kainos.

  

Dydis: Plotis – 4 m, aukštis – 2,2 m, sienos aukštis 1,65m, ilgis – 4,02, 6,02, 8,02, +2.. m
Dangos tvirtinimas: Savisriegiai su guminėmis tarpinėmis
Konstrukcija: 20×40 ir 20×20 mm iš abiejų pusių cikuotas vamzdis, dvigubos arkos, KRAB sistema
Danga: 4 arba 6 mm
Dangos pjaustymas: Danga pristatoma lapais 2,1×6 m, dalį polikarbonato reikia pjaustyti, pagal matmenis
Skylutės varžtams: Konstrukcijos ir dangos montavimui visos skylės yra paruoštos
Tvirtinimas į žemę: Yra nedidelės kojelės tvirtinimui į žemę, rekomenduojama  statyti  ant pamato
Rankenėlės ir užraktai: Komplekte kabliukai ir rankenėlės
Tarpai arkų: 1 m, su KRAB
Polikarbonato jungimas: Jungiama užleidžiant lapus vieną ant kito
Durys ir orlaidės: Komplektacijoje durys priekyje ir gale, durų viršuje orlaidės.
Difuzinė juosta YRA KOMPLEKTE
Metalas: 1 mm, cinkuotas iš abiejų pusių
Varžtai: Cinkuoti
Kabliukai: Yra
Įpakavimas: Konstrukcijos dalys atskirose pakuotėse, polikarbonatas susuktas į ruloną (ilgis 2,1 m, skersmuo ~1 m), dėžutė su varžtais ir kitomis tvirtinimo detalėmis
Instrukcija: Yra
Pagaminimo šalis: Baltarusija

            

PERKANTIEMS ŠILTNAMĮ - ĮTEMPEMŲ AUGALŲ PARIŠIMO TROSŲ KOMPLEKTAS !

Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d

 

GARANTIJA

Šiltnamiams suteikiama garantija: dangai 10 metų, nuo skilinėjimo, aižėjimo, geltonavimo, kitų padarinių dėl kurių paaiškėja, kad danga neatitinka savo ilgaamžiškumo savybių. Konstrukcijai 3 metai, gamybiniam brokui atpažinti, t.y. gamybos metu padaryti defektai, nekokybiško suvirinimo įtrūkimams, neįprastai greitam konstrukcijos rūdijimui, kai tai aiškiai silpnina šiltnamio konstrukciją.

Garantija neapsaugo nuo meteorologinių ar stichinių reiškinių (vėjas, kruša, sniegas, potvyniai, nuošliaužos, žaibas ir t.t.) sukeltų padarinių. Polikarbonatinės dangos samanojimas/žaliavimas ir vandens kondensacija ant polikarbonatinės dangos nėra laikoma defektu. Nedidelės, paviršinės rūdys suvirinimo vietose nėra laikomos defektu jeigu, tai nedaro įtakos šiltnamio konstrukcijos stiprumui ir vientisumui.

Prekių pristatymo metu pastebėjus transportavimo pažeidimus privalu iš karto pranešti vairuotojui/kurjeriui, kuris užfiksuoja pažeidimą ir artimiausiu suplanuotu reisu pakeičia netinkamą prekę ar jos dalis tinkamomis. Kai šiltnamis ir kitos prekės perduodamos pirkėjui  - laikoma, kad prekės buvo pristatytos tinkamos būklės.