Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
Greitas ir patogus pristatymas visoje Lietuvoje!

Vamzdinis šiltnamis BOTANIK PREMIUM SU KRAB SISTEMA [3,08 M pločio]

Vamzdinis šiltnamis BOTANIK PREMIUM SU KRAB SISTEMA [3,08 M pločio]

 IŠ VIENTISO CINKUOTO VAMZDŽIO PAGAMINTAS IR LENGVAI BEI GREITAI SURENKAMAS ARKINIS ŠILTNAMIS SU KRAB SISTEMA.

TAI VIENAS STIPRIAUSIŲ ARKINIŲ ŠILTNAMIŲ MODELIŲ, NES KVADRATINIO VAMZDŽIO IŠMATAVIMAS - 20 MM X 40 MM, O KARKASO VAMZDŽIŲ SUJUNGIMO SISTEMA KRAB - TVIRTUMA IR ATSPARUMĄ PADIDINA KELIS KARTUS.

KARKASO ARKOS IR SKERSINIAI SUJUNGTI SU KRAB JUNGTIMIS, LEIDŽIA VISIEMS KARKASO VAMZDŽIAMS ATSIDURTI VIENOJE PLOKŠTUMOJE, KO PASEKOJE, UŽDENGTA POLIKARBONATINĖ DANGA PRIGLUNDA  NE TIK PRIE KARKASO ARKŲ KRAŠTŲ, BET IR PRIE SKERSINIŲ.

Metalinis rėmas atlaiko apkrovą iki 280kg/m², tad tai ko gero vienas tvirčiausių šiltnamių esančių šiuo metu rinkoje.

ŠILTNAMIO PRIEKINĖ IR GALINĖ DALYS JAU SURINKTOS  - JOKIŲ DURŲ, ORLAIDŽIŲ AR VYRIŲ RINKIMO IR MONTAVIMO. VISKAS PARUOŠTA JŪSŲ PATOGOMUI IR GREITAM ŠILTNAMIO SURINKIMUI.

* Plotis 3.08 m x aukštis 2,10 m x ilgis 4,04 m, 6,04 m, 8,04 m, 10,04 m, 12,04 m

* Vientisi  šiltnamio lankai kas  1 m

* Karkasas pagamintas iš 20 mm x 40 mm diametro VIENTISO cinkuoto vamzdinio profilio.

* KOMPLEKTE ALIUMINĖ DIFUZINĖ KVĖPUOJANTI JUOSTELĖ POLIKARBONATO LAKŠTŲ GALŲ UŽSANDARINIMUI.

* Durelėse, abiejose šiltnamio galuose, yra įmontuotos orlaidės.

* Šiltnamis dengiamas europos gamintojų 4 mm arba 6 mm storio kanalinio polikarbonato danga , kuri prie karkaso tvirtinama sąvigręžiais varžtais.

* Šiltnamį galima montuoti be pamato, arba, kartu įsigyti stiprų plieninį cinkuotą pamatą, kuris suteiks šiltnamiui dar daugiau stabilumo.

PAPILDOMAI REKOMENDUOJAME ĮSIGYTI PROFILIUS, SKIRTUS POLIKARBONATO DANGOS GALŲ SANDARINIMUI.

GALIMA ĮSIGYTI IR TVIRTĄ PAMATĄ, KURIS PAAUKŠTINS JŪSŲ ŠILTNAMĮ 10-ČIA CENTIMETRŲ.  PAMATĄ RASITE   ČIA.

       

 PERKANT ŠILTNAMĮ  - AUGALŲ PARIŠIMO KOMPLEKTAS DOVANŲ !!

 Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d

 

 

 

 

620.00

Į krepšelį

   

Tai tvirčiausias mūsų parduodamas arkinis 3 m pločio šiltnamis. Originalios konstrukcijos karkasas labai tvirtas ir ilgaamžis, jam naudojamas cinkuotas keturkampis vamzdis kuris jungiamas specialiais Krab sistemos elementais. Lankai ir skersiniai kurių yra net septynios eilės gaminami iš tokio pat storio ( 20×40 mm ) keturkampio vamzdžio. Šio šiltnamio dangai atraminis plotas yra labai didelis palyginus pagal kitus šiltnamius, nes danga gula ne tik ant lankų, bet ir rišamųjų skersinių ir tai dėka Krab sistemos. Šiam šiltnamiui skaičiuojama galima apkrova 280 kg/m2, tai labai didelis rodiklis. Galima įmontuoti papildomus stoglangius, varstomus ranka ar automatinius.

Jeigu planuojate statyti ant pačių gaminto pamato, o ne ant kojelių, užsakinėdami informuokite mus. Statant šiltnamį ant pamato reikalingos papildomos detalės. (Papildomai nekainuoja) 

Konstrukcija

Botanik Premium su Krab sistema šiltnamio rėmas gaminamas iš cinkuoto 20×40 mm keturkampio vamzdžio. Šiltnamis turi duris abiejuose šiltnamio galuose, durys yra su orlaidėm vėdinimui. Šiltnamio priekinė ir galinė dalys atvyksta jau suvirintos, lankai yra vientisi ir statomi 1 m atstumu (neišsigaskite, naudojant Krab sistemą atstumas tarp lankų nėra svarbus).

Pamatas šiam šiltnamiui nėra būtinas, nes į komplektą įeiną kojos kurios puikiai jį suriša su žeme, tačiau norintiems maksimalaus stabilumo, turime paruošę šiam šiltnamiui 90 mm cinkuoto plieno pamatą, kuris turi dar geresnį tvirtinimą į žemę, palengvina jo statybą, paaukština šiltnamį, leidžia patogiau aplink šiltnamį nupjauti žolę.

PAMATĄ RASITE MŪSŲ EL. PARDUOTUVĖS SKYRIUJE   ŠILTNAMIŲ PAMATAI

 

Danga

Šiltnamis komplektuojamas su 4 mm arba 6 mm kanaline polikarbonatine danga. Danga gaminama naudojant SABIC (Saudo Arabija) ir COVESTRO (Vokietija) žaliavas. Gamybai naudojama italų kompanijos „OMIPA spa“ įranga. Visas mūsų parduodamas polikarbonatas turi UV apsaugą. Dangai suteikiama 10 m gamintojo garantija.

Daugiau informacijos rasite skiltyje – Polikarbonatas

Neapsigaukite, dažnu atvėju, labai žemas kainas siūlantys pardavėjai, nutyli apie komplektuojamą dangą ir parduoda šiltnamius su nekokybiška danga, kurią 1-2 m bėgyje reikia keisti. Norint pakeisti į kokybišką dangą gali tekti sumokėti ir iki 50% šiltnamio kainos.

Montavimas

Botanik grupės šiltnamių montavimas labai paprastas, juos susirinkti gali kiekvienas. Kadangi priekinė ir galinė dalys atvyksta jau suvirintos, o lankai statomi tarp šių dalių yra vientisi, šiltnamis pastatomas per labai trumpą laiką. Danga tvirtinama savisriegiais. Pats šiltnamis pasistato ant į komplektą įeinančių kojų, kurios įsileidžia į žemę. Į komplektą pridedama išsami surinkimo instrukcija.

Visus mūsų parduodamus šiltnamius, už papildomą mokestį, gali sumontuoti ir mūsų rekomenduojami meistrai, dėl surinkimo galite teirautis telefonu.

 

Specifikacijos

Dydis Plotis – 3,08 m, aukštis – 2 m, ilgis 4,04 m / 6,04 m / 8,04 m, + 2 m
Konstrukcija 20×40 mm iš abiejų pusių cikuotas vamzdis, KRAB sistema
Danga 4 arba 6 mm
Dangos tvirtinimas Savisriegiai su guminėmis tarpinėmis, plačios galvutės
Dangos pjaustymas Danga pristatoma lapais 2,1×6 m, vieną lapą reikia susipjaustyti galams, kiti dengiami ant viršaus
Skylutės varžtams Konstrukcijos surinkimui skylės paruoštos, dangos tvirtinimui savisriegiais sukama tiesiai į metalą (pragręžia nesunkiai)
Tvirtinimas į žemę Yra kojelės tvirtinimui į žemę, galima komplektuoti su pamatu ar statyti ant jūsų
Rankenėlės ir užraktai Komplekte rankenėlės iš išorės ir vidaus
Tarpai arkų 1 m
Polikarbonato jungimas Jungiama užleidžiant lapus vieną ant kito
Durys ir orlaidės Komplektacijoje durys priekyje ir gale, durų viršuje orlaidės.
Difuzinė juosta YRA KOMPLEKTE
Metalas 1 mm, cinkuotas iš abiejų pusių
Varžtai Cinkuoti
Kabliukai Yra
Įpakavimas Konstrukcijos priekis-galas, lankai, surišti tarpusavyje (ilgis 3 m, aukštis 2 m, plotis 0,15 m), polikarbonatas susuktas į ruloną (ilgis 2,1 m, skersmuo ~0,8 m), dėžutė su varžtais ir kitomis tvirtinimo detalėmis.
Instrukcija Yra
Pagaminimo šalis Baltarusija

  

PERKANTIEMS  ŠILTNAMĮ  - AUGALŲ PARIŠIMO KOMPLEKTAS DOVANŲ !!

Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d