Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
Greitas ir patogus pristatymas visoje Lietuvoje!

Vamzdinis arkinis šiltnamis TITAN EXTRA 20 x 40 arkos kas 1 m [3 M pločio]

Vamzdinis arkinis šiltnamis TITAN EXTRA 20 x 40 arkos kas 1 m [3 M pločio]

 IŠ VIENTISO CINKUOTO VAMZDŽIO PAGAMINTAS IR LENGVAI BEI GREITAI SURENKAMAS ARKINIS ŠILTNAMIS.  ŠILTNAMIS PAGAMINTAS IŠ  VAMZDŽIO, KURIO MATMENYS  20 X 40 mm.  IŠ VAMZDŽIO SUFORMUOTOS DVIGUBOS ARKOS

 

* Plotis 3,0 m x aukštis 2,00 m x ilgis 2m, 4 m, 6m, 8m arba pasirinktinai (šiltnamis ilginasi kas 2 metrus)

* Vientisi  šiltnamio lankai kas  1 m

* Karkasas pagamintas iš 20 mm x 40 mm diametro VIENTISO cinkuoto vamzdinio profilio - dvigubos sustiprintos arkos.

* Durelėse, abiejose šiltnamio galuose, yra įmontuotos orlaidės.

* Šiltnamis dengiamas europos gamintojų 4 mm arba 6 mm storio kanalinio polikarbonato danga , kuri prie karkaso tvirtinama sąvigręžiais varžtais.

* Šiltnamį galima montuoti be pamato, arba, kartu įsigyti stiprų plieninį cinkuotą pamatą, kuris suteiks šiltnamiui dar daugiau stabilumo.

PAPILDOMAI REKOMENDUOJAME ĮSIGYTI  PROFILIUS, SKIRTUS POLIKARBONATO DANGOS GALŲ UŽBAIGIMUI.

REKOMENDUOJAME ŠILTNAMĮ PAPILDOMAI PRITVIRTINTI GRUNTE.  SIŪLOME  TVIRTĄ CINKUOTĄ 10 CM AUKŠČIO PAMATĄ.

 

Pristatymo terminas :  5 - 10 d.d

399.00

Į krepšelį

Šiltnamio aprašymas:

  •  plotis 3 m, aukštis 2 m. 
  • Komplektuojamas kartu su ankeravimo kojomis į gruntą.
  • Šiltnamį galite rinktis dengtą su 4 arba 6 storio polikarbonato plokštėmis. Ši danga dėl savo patvarumo ir ilgaamžiškumo tarnaus daugelį metų. Ji yra lengva, pasižymi geromis termoizoliacinėmis savybėmis. Polikarbonatinė danga turi oro tarpą, kurio dėka pasiekiami mažesni temperatūros svyravimai. Kol oro temperatūra dar žema, polikarbonatinė danga sulaiko šaltį ir neleidžia jam patektį į šiltnamį, o karštą vasaros dieną ji laužia saulės spindulius ir neleidžia šiltnamyje esančiam orui  įkaisti per daug. Tokiu būdu augalai neperkaitinami, nenudeginami nuo tiesioginių saulės spindulių.
  • Šiltnamyje durys montuojamos iš abiejų šiltnamio galų. Viršutinė durų dalis gali būti naudojama kaip langelis/orlaidė papildomai šiltnamio vėdinimo sistemai.
  • Šiltnamio rėmas yra pagamintas iš cinkuoto plieno kvadratinių vamzdžių 40x20 mm. 
  • Šiltnamio galai jau yra suvirinti gamykloje, o lankai išlenkti iš vientiso metalo, dėl to šiltnamio surinkimas yra paprastas ir neužima daug laiko. Vientiso metalo arkos garantuoja šiltnamio stabilumą ir didelį tvirtumą.
  • Arkos montuojamos kas 1 m.
  • Žiemos metu šiltnamio išmontuoti nereikia. 
  • MESIO! Dėl dangos stabilumo ir siekiant apsaugoti dangą nuo nešvarumų, mikroorganizmų, ligų sukėlėjų ir dangos pažaliavimo, rekomenduojame dangos pjūvio vietas, kuriose yra atviri polikarbonato kanalai, uždengti polikarbonato uždarymo U formos profiliais arba ventiliacine juosta (įsigyjama atskirai).
  • Negalima naudoti sieros dūmadėžių ar kitų cheminių medžiagų, kurios kenkia metalinėms ir plastikinėms šiltnamio konstrukcijoms!
  • Polikarbonatinė danga prie rėmo prisitvirtina su varžtais. Papildomai galima įsigyti metalines įtempimo juostas polikarbonatinės dangos tvirtinimui.
  • Šiltnamis gali būti statomas ant pamato.

GARANTIJA

Šiltnamiams suteikiama garantija: dangai 10 metų, nuo skilinėjimo, aižėjimo, geltonavimo, kitų padarinių dėl kurių paaiškėja, kad danga neatitinka savo ilgaamžiškumo savybių. Konstrukcijai 3 metai, gamybiniam brokui atpažinti, t.y. gamybos metu padaryti defektai, nekokybiško suvirinimo įtrūkimams, neįprastai greitam konstrukcijos rūdijimui, kai tai aiškiai silpnina šiltnamio konstrukciją.

Garantija neapsaugo nuo meteorologinių ar stichinių reiškinių (vėjas, kruša, sniegas, potvyniai, nuošliaužos, žaibas ir t.t.) sukeltų padarinių. Polikarbonatinės dangos samanojimas/žaliavimas ir vandens kondensacija ant polikarbonatinės dangos nėra laikoma defektu. Nedidelės, paviršinės rūdys suvirinimo vietose nėra laikomos defektu jeigu, tai nedaro įtakos šiltnamio konstrukcijos stiprumui ir vientisumui.

Prekių pristatymo metu pastebėjus transportavimo pažeidimus privalu iš karto pranešti vairuotojui/kurjeriui, kuris užfiksuoja pažeidimą ir artimiausiu suplanuotu reisu pakeičia netinkamą prekę ar jos dalis tinkamomis. Kai šiltnamis ir kitos prekės perduodamos pirkėjui  - laikoma, kad prekės buvo pristatytos tinkamos būklės.

*Paveikslėlis ar nuotraukos tinklapyje gali skirtis nuo realaus šiltnamio vaizdo.