Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
Greitas ir patogus pristatymas visoje Lietuvoje!

Vamzdinis šiltnamis BOTANIK PREMIUM [3,08 M pločio]

Vamzdinis šiltnamis BOTANIK PREMIUM [3,08 M pločio]

 IŠ VIENTISO CINKUOTO VAMZDŽIO PAGAMINTAS IR LENGVAI BEI GREITAI SURENKAMAS ARKINIS ŠILTNAMIS.

TAI VIENAS STIPRIAUSIŲ ŠILTNAMIŲ MODELIŲ, NES KVADRATINIO VAMZDŽIO IŠMATAVIMAS - 20 MM X 40 MM, O  SIENELĖS STORIS - NET 1 MM. ARKOS IŠDĖSTYTOS KAS 63 CM - TAD ŠIAM ŠILTNAMIUI NEBAISIOS JOKIO ORO SĄLYGOS !

Metalinis rėmas atlaiko apkrovą iki 180kg/m², tai palyginimui apie 70 cm šlapio sniego sluoksnio. Tai vienas iš tvirčiausių šiltnamių, iš Botanik grupės šiltnamių pagal charakteristikas jis nusileidžia tik Botanik Premium su Krab sistema.

ŠILTNAMIO PRIEKINĖ IR GALINĖ DALYS JAU SURINKTOS  - JOKIŲ DURŲ, ORLAIDŽIŲ AR VYRIŲ RINKIMO IR MONTAVIMO. VISKAS PARUOŠTA JŪSŲ PATOGOMUI IR GREITAM ŠILTNAMIO SURINKIMUI.

* Plotis 3.08 m x aukštis 2,00 m x ilgis 3,95 m, 5,92 m, 7,88 m, 9,85 m

* Vientisi  šiltnamio lankai kas  63 cm

* Karkasas pagamintas iš  20 mm x 40 mm  diametro VIENTISO cinkuoto vamzdinio profilio.

* KOMPLEKTE ALIUMINĖ DIFUZINĖ KVĖPUOJANTI JUOSTELĖ POLIKARBONATO LAKŠTŲ GALŲ UŽSANDARINIMUI.

* Durelėse, abiejose šiltnamio galuose, yra įmontuotos orlaidės.

* Šiltnamis dengiamas europos gamintojų 4 mm arba 6 mm storio kanalinio polikarbonato danga , kuri prie karkaso tvirtinama sąvigręžiais varžtais.

PAPILDOMAI REKOMENDUOJAME ĮSIGYTI PROFILIUS, SKIRTUS POLIKARBONATO DANGOS GALŲ SANDARINIMUI.

      

 PERKANT ŠILTNAMĮ  - AUGALŲ PARIŠIMO KOMPLEKTAS DOVANŲ !!

 Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d

 

640.00

Į krepšelį

   

Labai tvirtas šiltnamis. Tokiam šiltnamiui jokios žiemos nebaisios. Metalinis rėmas atlaiko apkrovą iki 180kg/m², tai palyginimui apie 70 cm šlapio sniego sluoksnio. Tai vienas iš tvirčiausių šiltnamių, iš Botanik grupės šiltnamių pagal charakteristikas jis nusileidžia tik Botanik Premium su Krab sistema.

Konstrukcija

Botanik Premium šiltnamio rėmas gaminamas iš cinkuoto 20×40 mm keturkampio vamzdžio. Šiltnamis turi duris abiejuose šiltnamio galuose, durys yra su orlaidėm vėdinimui. Pamatas šiam šiltnamiui nėra būtinas, nes į komplektą įeiną kojos kurios puikiai jį suriša su žeme. Šiltnamio priekinė ir galinė dalys atvyksta jau suvirintos, lankai yra vientisi ir statomi 0,635 m atstumu.

Danga

Šiltnamis komplektuojamas su 4 mm arba 6 mm kanaline polikarbonatine danga. Danga gaminama naudojant SABIC (Saudo Arabija) ir COVESTRO (Vokietija) žaliavas. Gamybai naudojama italų kompanijos „OMIPA spa“ įranga. Visas mūsų parduodamas polikarbonatas turi UV apsaugą. Dangai suteikiama 10 m gamintojo garantija.

Montavimas

Botanik grupės šiltnamių montavimas labai paprastas, juos susirinkti gali kiekvienas. Kadangi priekinė ir galinė dalys atvyksta jau suvirintos, o lankai statomi tarp šių dalių yra vientisi, šiltnamis pastatomas per labai trumpą laiką. Danga tvirtinama savisriegiais. Pats šiltnamis pasistato ant į komplektą įeinančių kojų. Į komplektą pridedama išsami surinkimo instrukcija.

 

PERKANTIEMS  ŠILTNAMĮ  - AUGALŲ PARIŠIMO KOMPLEKTAS DOVANŲ !!

Pristatymo terminas :  5 - 12 d.d