Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.
Greitas ir patogus pristatymas visoje Lietuvoje!

Mechaninė GRAVITACINĖ (nuo talpos) šiltnamio laistymo sistema 4 m arba 6 m ilgio šiltnamiui

Mechaninė GRAVITACINĖ (nuo talpos) šiltnamio laistymo sistema 4 m arba 6 m ilgio šiltnamiui

Lašelinio laistymo  gravitacinis rinkinys skirtas laistyti dvi laistymo linijas iki 40 augalų. Esant būtinybei laistomų augalų ir linijų kiekį galima padidinti ( įsigyjant laistymo sistemos prailginimo rinkinį). Tinka šiltnamiams, kurių bendras plotas yra iki 18 m2. Tai puikus sprendimas laistyti: pomidorus, agurkus, paprikas ir kitus panašaus tipo augalus. Į lašelinio laistymo sistemą vanduo paduodamas savaiminiu gravitaciniu būdu iš vandens rezervuaro pakelto virš žemės. Rekomenduojamas aukštis 1 m virš laistomo ploto.

SVARBU!!! 

> Rinkinys gali būti naudojamas tik su gravitaciniu slėgiu. Darbui nereikalingas siurblys ! Norint prijungti laistymo sistemą prie rezervuaro, reikalingas pajungimas prie talpos (į komplektą neįeina).

> Vandens talpos ir talpos paaukštinimo pado  -  laistymo sistemos kompelktacijoje nėra. Šias prekes galite įsigyti mūsų el. parduotuvėje.

> Montuojama į bet kokią statinę ar kitą vandens talpą, kuri pakelta nuo žemės paviršiaus ne mažiau kaip 1 metras.

> Laisto augalus apšilusiu vandeniu.

> „Pieštukinio“ tipo lašintuvai tiekia vandeni tiesiai i augalo šaknų zoną, taip išvengiant per didelio vandens sunaudojimo ir per didelės drėgmės pačiame

    šiltnamyje.

Norėdami AUTOMATIZUOTI savo šiltnamio laistymo sistemą - įsigykite labai lengvai programuojamą AUTOMATINĮ LAISTYMO VALDIKLĮ, kuris  pradės laistymą ir jį pabaigs Jūsų užprogramuotu laiku. Jums tereikės papildyti talpą vandeniu. Galėsite drąsiai išvažiuoti kelioms dienoms nebijodami, kad Jūsų augalai nelaistomi nunyks. Automatinį laistymo valdiklį taip pat rasite šioje mūsų el. parduotuvėje.  

Tiekėjas pasilieka teisę keisti rinkinio detalių formą ir spalvą!
   

38.00

Į krepšelį

Tai naujas, iš karto tinkamas naudoti lašelinės drėkinimo sistemos rinkinys, kuris suteikia galimybę tolygiai paskirstyti vandenį bei maistingąsias medžiagas prie kiekvieno augalo šaknų. Taip didėja ir augalų kokybė ir jų derlius. Rinkinį paprasta įdiegti, naudoti ir prižiūrėti jokių specialių įgūdžių laistymo sistemų srityje neturinčiam žmogui.
Rinkinys skirtas laistyti iki 40 augalų. Tinka šiltnamiams, kurių bendras plotas yra iki 12 m² ( komplekte būna 10 m ilgio žarna ) arba 18 m² (komplekte būna 15 m ilgio žarna). Tai puikus sprendimas laistyti pomidorus, agurkus, paprikas ir kitus panašaus tipo augalus.

Šis rinkinys itin tinka, jei turite standartines lysves ir auginate stambesnius kuokštinio tipo augalus. Jis ypatingas tuo, kad laistymo mazgai turi po keturias kojeles, kurios lengvai sminga į dirvožemį. Tekėdamas kojelėmis vanduo laisto tikslingai tik augalo šaknis. Tuo tarpu laistant įprastai, dalis vandens išeikvojama žemei aplink augalus. Nepaisant to, kad nuo mazgo centro iki augalo gali būti net 40 cm atstumas, mazgas turi būti kuo arčiau augalų.

 

Rinkinio elementai

Sistema veiks daugybę metų, nes visi rinkinio elementai pagaminti iš ypač patvarių medžiagų. Elementus, naudodamiesi instrukcija, sujungsite labai paprastai, tad nereikės meistro pagalbos. Rinkinyje rasite viską, ko Jums galėtų prireikti: yra ir sandarinimo juosta, ir skylmušys, ir pakankamo ilgio vamzdis, todėl rinkinį šiltnamyje ar darže galėsite išdėstyti labai patogiai.

Šiltnamio laistymo komplekte, kuris skirtas 12 m²  šiltnamiui ( 3x4m) rinkinyje yra 10m. vamzdžio, o komplekte, kuris skirtas 18m² šiltnamiui - 15m vamzdžio.

Specifikacija

  Laistymas   iki 40 augalų
  Laistymo automatizavimas   taip
  Lietaus vandens panaudojimas   taip
  Sistemos išplėtimas   taip
  Vandens pralaidumas 1 augalui   0,75* litro per valandą
  Žarnelės ilgis   50 cm
  Filtras   yra rinkinyje
  Rekomenduojamas darbinis slėgis   iki 4 atmosferų

* kai vandens talpa pakelta 1 m virš žemės. Kuo vandens talpa yra pakelta aukščiau žemės, tuo didesnis vandens pralaidumas.

Instrukcija

– Vandens rezervuaras turi būti pakeltas virš žemės mažiausiai 1 m.
– Visiems srieginiams sujungimams būtina naudoti tefloninę sandarinimo juostą.
– Montuojant vožtuvą ir filtrą būtina atkreipti dėmesį į rodykles, pavaizduotas ant korpuso. Jos parodo tekančio vandens kryptį.
– Nuo adapterio nuimkite užspaudžiantį žiedą ir uždėkite jį ant vamzdžio (
1pav.).
– Adapterį įkiškite į vamzdį taip, kad vamzdžio kraštas liestų iškišimą (
2 pav.).
– Žiedu užspauskite vamzdį.
– Tokiu pat būdu sujunkite vamzdį su alkūnėmis ir trišakiu.
– Vamzdyje reikiamu atstumu padarykite skylutes (
3 ir 4 pav.).
– Į skylutę įkiškite kištuką ir ant jo uždėkite komplektą (
5 ir 6 pav.).
– Užaklinkite vamzdžio galą (
7 pav.).